maanantai 7. huhtikuuta 2014

Give your all to me, I'll give my all to you. You're my end and my beginning.


Viime viikolla menin toisen kerran tankotanssin alkeis 2 -kurssilla. Alkeis 2 -kurssilla on tehty uusia ja vaikeampia liikkeitä, mutta olen jo muutamissa onnistunut. Viimeksi onnistuin myös nousemaan tangolle pää alaspäin, tosin tuettuna. Mikä onnistumisen tunne, kun pääsin sinne edes niin!

Piti ottaa kuva mun Tomb Raider -kampauksesta. Lara Croft sopiikin hyvin tankotanssiin! Hiusten kasvatus on kovassa vauhdissa, jospa pian saisi jo pidemmän letin. :)


Sunnuntaina innostuin leipomaan mokkapaloja ja kinkkupasteijoita. Tuli kyllä tosi hyviä! Hävettävän harvoin tulee leivottua ja yleensä sitten niitä samoja vanhoja leipomuksia mitä ennenkin. Pari kuukautta sitten kokeilin kuitenkin ihan uutta reseptiä ja tein Dominotryffeleitä! Todella hyviä ja ihania varsinkin tämmöisille suklaan rakastajille. <3



Tänään päivä meni koulujuttuja tehdessä. Itse asiassa oopperan tulkkausta harjoitellessa! Suuntautumisen harjoitteluuni kuuluu oopperan tulkkaus, joka on jo kuukauden päästä täällä Kuopiossa. 9.5. minut voi nähdä tulkkaamassa Mozartin Taikahuilua. :) Kaikkeen sitä voi päästäkin tällä alalla!


Otsikon biisi on kiva, kuunnelkaa! John Legend - All of me.
My head's under water
But I'm breathing fine
You're crazy and I'm out of my mind


'Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I'll give my all to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning
'Cause I give you all of me
And you give me all of you, oh

 

Give me all of you
Cards on the table, we're both showing hearts
Risking it all, though it's hard.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti