keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

S I C K I E & H O M E D A Y

KLIK

Tänään on kotipäivä, koska olen ollut muutaman päivän kipeänä. Viikonloppuna tuli bailattua ja tanssittua muutamanakin päivänä ja tämä on ilmeisesti rangaistus vesisateessa kävelystä ilman hattua ja sateenvarjoa. Yleensä juon ystävieni kanssa valkoviiniä tai siideriä, mutta nyt päätinkin tehdä poikkeuksen ja kävin ostamassa pullon kuohuvaa! Olikin ihan hyvää pitkästä aikaa, viimeksi tullut juotua kuoharia omissa ylioppilasjuhlissa.


Kuoharia!
Maanantaina kävin ystäväni kanssa leffassa, kun hänellä oli lahjalippuja ja tulikin mässättyä ihan kunnolla, huh! Divergent - Outolintu oli toooodella hyvä elokuva ja ah, rakastuin miespäänäyttelijään Theo Jamesiin! Divergent muistutti Nälkäpeliä, mutta minua tämä ei haitannut, koska tykkään fantasiaelokuvista ja hyvännäköisista näyttelijöistä!

Omnomnom!
Tänään sitten kävin lääkärissä ja diagnosoin itse itselleni poskiontelotulehduksen. Lääkäri kirjoitti antibiootit ja nenäsumutteet, joten jospa näillä lähtisin viimeinkin parantumaan. Tämän typerän tulehduksen takia tosin minulta meni sivu suun muutamat tulkkaukset ja harjoitukset, tämän viikon tankotanssitunti ja kauan odotettu Helsingin reissu! :( Onneksi ehdin käydä siellä luultavasti vielä ennen kesää, jotta nään serkkuani joka karkaa etelän lämpöön ainakin vuodeksi. Mitä heittäytymistä!

KLIK!

1 kommentti:

  1. voisiks päivittää tätä blogia useammin että pysyis mielenkiinto.

    VastaaPoista