sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

MUN PÄIVÄ: THINK PINK


Tässäpä teille katsaus mun edelliseen perjantaipäivään! Teemana oli vapaapäivä, joka kului ystävän kanssa kahvitellen ja shoppaillen. Varsin täydeltä mun shoppailukassi loppujen lopuks näyttikin!


Kermavaahtokaakaota, nami!

Musta on tullut talven aikana kaakaon suurkuluttaja. Aiemmin en välittänyt kaakaosta yhtään ja nyt sitä tulee juotua melkein joka viikko! Muutenkin olen alkanut käymään kahviloissa tiuhempaan tahtiin ja minut voikin bongata Coffee Housesta viikoittain. Viihdyn hyvin ihmisten ympäröimänä ja ystävien kanssa on mukava vaihtaa kuulumiset (kaakao)kupposen äärellä. Usein nauru raikaakin kahvilapöydässä ja tulee puhuttua tärkeistä asioista.



Mistä tytöt juttelee kaakaon äärellä? Muodista, rahanmenosta, meikeistä, koulusta, tulevaisuudesta, tietenkin miehistä (eihän minulla olisi muuten kirjoitettavaa blogiin), suunnitelmista ja tulevasta shoppailusta!

Pitkän kahvittelun ja kuulumisien vaihdon jälkeen menimme vielä shoppailemaan Sokokselle ja lopulta päädyimme H&M:lle katselemaan vaatteita. Kiertely ei tietenkään jäänyt vain katselemiseen vaan muutama juttu päätyi myös sovitettavaksi ja lopulta ostoskassiin.


Kuvasta näkyykin sovittamani vaatteet. Sininen toppi oli alennuksessa, mutta päällä tuo malli ei näyttänytkään hyvältä. Pinkki toppi ja valkoinen puuvillapaita näyttivät hyvältä ja lopulta ostinkin ne sekä muutaman perustopin noiden alle laitettavaksi. Tykkään puuvillapaidan ihanasta pehmeydestä ja 3/4-hihoista! Juuri sopiva vähitellen lämpeneviin kevätpäiviin. Toppi taas on ihanan pinkki ja sopii hyvin juhlatopiksi ja kuumiin kesäpäiviin.


 






Sokoksella shoppailtiin myös ja 3+1 -päiviltä tarttui mukaan pari taskukampaa, uusi puuteri ja häivytyssivellin! Häivytyssivellintä olen himoinnut jo pitkään. Eiköhän nyt ala luomivärien laittokin paremmin luonnistua, kun pystyy häivyttämään rajat paremmin ja saada ehkä tummuuttakin paremmin silmiin. Puuteriksi ostin tällä kertaa L'Oréalin True Match Powderin, jonka sävynä oli Rose Ivory. En ole aiemmin tätä puuteria kokeillut, mutta myyjä vakuutti sen poistavan ihon kiiltoa hyvin myös ilman meikkivoidetta alla. Meikkivoidetta käytänkin hyvin harvoin, yleensä vain juhlameikin alla.


Sellainen oli siis minun perjantaipäiväni. Tyttöjen juttuja alusta loppuun! Tästä alkaakin sitten vähäksi aikaa kukkaron säästökuuri, ehkä kaakaoreissuja täytyy hitusen vähentää. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti