maanantai 10. maaliskuuta 2014

Hei, kato mua!

Katselin tänään muistitikuilta vanhoja kuvia ja hymy oli herkässä monessa kohtaa, nauruakin riitti! Ajattelin tehdä tällaisen postauksen, jossa näkyy kuinka olen vuosien varrella muuttunut. Aivan lapsuuskuvia ei ole, mutta hetkiä nuoruudesta, ystävien kanssa olemisesta, illanvietoista, ihanista hetkistä!


Liekö tämä nyt jotenki kauheen itsekeskeistä ja narsistista, kun laittaa sata kuvaa itestään omakuvia nettiin? Noh, joskus saa olla itsekäs! ;)




Kuvassa olen mummoni keinussa mummon istuessa vieressäni. Kuinka ihanaa lasten muoti 90-luvulla olikaan! Päälläni on Minni Hiiri -toppi ja hame. Mummun luota on ihania muistoja! <3

Vuonna 2008
Tämä on kesäinen kuva Lapista vuokramökin rantasaunalta. Kävimme isäni ja kummini kanssa siellä joka kesä viikon kalareissulla 8 vuoden ajan. Oi niitä aikoja! Tällöin mukana oli myös paras ystäväni.

Vuonna 2008
 Kesäinen kuva juuri ennen kesämyrskyä! Pikkuveljen kanssa leikkipuistossa.

Vuonna 2008

Tämä kuva on joululta 2008, jolloin tein myös Facebookin ja tästä tuli ensimmäinen Facebook-kuvani! Minulla on oikeasti vaaleat hiukset, jotka näkyvätkin muutamissa kuvissa, mutta tässä olin myös ensi kertaa ne värjännyt. Olisipa vieläkin noin pitkät hiukset!






























































Vuonna 2009

Kuva on ystäväni synttäreiltä ja taisi olla sitä aikaa, kun aloin vähitellen meikkaamaan! Yläasteella en siis meikannut ollenkaan, kun en osannut enkä olisi jaksanut herätä koulupäivään yhtään aikaisemmin kuin mitä sen silloin tein. Ihmettelin muita tyttöjä, jotka tulivat kouluun naama täynnä pakkelia, kun itse annoin silloisen meikkini olla vain kosteusvoiteen ja hymyni. Lukion toisella aloin meikkaamaan enemmän ja huolittelemaan ulkonäköäni.

Vuonna 2009

Lukion 2. vuosikurssi ja Ateenan matka! Olin Kansainvälisyys-kurssilla, jolla pääsimme viikoksi ulkomaille ja oma arpani sattui Kreikan kohdalle. Sitä riemun määrää, kun sain tietää pääseväni aurinkoon!!!

Vuonna 2009

Eheheee, todellinen teini Mäkkärissä! Iisalmessa (kotikaupungissani) ei ole koskaan ollut kunnollisia teinipaikkoja, joten tottakai sitä piti mennä Mäkkäriin. Ihana kesäilta tuolloin, oltiin isolla porukalla rannalla ja pyörittiin ympäri kaupunki ottaen kuvia mitä ihmeellisimmissä paikoissa.


Vuonna 2009

Rakkaan ystäväni luona yökyläilemässä! Meidän yökyläilyihin kuului aina mikki, kamera ja mässyä. Eli SingStar-ilta!

Vuonna 2010

Voittajan on helppo hymyillä! Kansainvälisyys-kurssilla voitimme erään mainoskilpailun ja kuva oli palkintojen jaon jälkeen.

Vuonna 2014
Ja tässä kuva viime viikolta! Muutoksia on tapahtunut meikin ja hiusten suhteen, mutta sama palo positiivisuuteen ja ystävien kanssa hullutteluihin on edelleen tallessa. :)


Viimeisenä pieni sarjakuva! :D




1 kommentti: