maanantai 30. heinäkuuta 2012

Supersankariainesta

Huh hellettä! Nyt ainakin tiiän todellakin, että on kuuma, kun on ensin ollu 8 tuntia töissä 30 asteen lämmössä melkein halvaantuneena robotin nurkkaan ja sitten jätskiä syödessä koko jätski valuu ja sulaa kirjaimellisesti kädelle muutaman lipasun jälkeen. Jäi se jätski multa syömättä. Se oli kyllä kaikkialla muualla kun mun suussa! Kuulostipa oudolta.

Viime viikolla tuli supersankaroitua. Viikonloppuna käytiin kavereiden kanssa baarissa tanssahtelemassa ja saipas eräs ystäväni jopa jalkahieronnan yllättäen! Alkuviikosta toreilin urakalla ja sain kehiteltyä itselleni supersankarinaamion! Fiksuna tyttönä rasvasin kolmen sentin kerroksen aurinkorasvaa käsiin, kaulalle ja jalkoihin, mutta jätin sitten naaman rasvaamatta... Siinä sitten 5 tuntia istuskelin torilla reilusti vasen puoli kasvoista aurinkoon päin ja eiköhän se hehkunu ku hella kutosella tai jos on 12 eri leveliä niin kahellatoista sitten punaisena kuin käristynyt makkara pallogrillissä. Laseista jäi tietenkin ihanat rajat ja nenä näytti siltä kuin olisin ollut ryyppyreissulla ja asunut veneen alla viimeset 5 kuukautta. Yritäppä siinä olla sitten hehkee nainen, nii. Juuri kun olin kerennyt kaverilleni naureskella, että on hyvät rajat jääny aurinkolaseista, hän kun näytti ihan Zorrolta ilman saniklaaseja. Lopulta olikin molemmilla sankarinaamiot.

Tänään jätskin ei-syömisen jälkeen kävin pitseriassa ja ukkonen yllätti syödessä. Autoon täysiä juostessa sade piiskasi viimeisetkin hikipisarat kankkulan kaivoon ja jätti uitetun koiran tilalle. Eipähän tarvinnu kuumuutta vähään aikaan valitella. Huomenna on viimeinen työpäiväni ja pääsen pois hallisaunasta ja kosteudesta ulkoilman saunaan ja kosteuteen. Ero on merkittävä, kuten voitte arvata.. Mutta TJ 1 LOMA! <3

Nyt on muuten tilaisuutesi! Laita tämän kirjoituksen kommenttiboksiin kysymyksiä niin vastailen niihin viikon kuluttua! Kysy IHAN MISTÄ VAAN ja vastaan omalla erikoisella tavallani. Katotaan millaisia blondi-vastauksia täältä satelee. :)

1 kommentti: