perjantai 25. toukokuuta 2012

Oulusa, muttei koulusa. Enkä pelekää polliisia!

Ihan ensiksi päivitys kassapojasta:

Kävin eilen torstaina taas kyyläilemässä "lähikaupassa" muutaman kerran näkyisikö söpöä kassapoikaa, että saisin annettua sen lappusen, mutta ei vieläkään näkynyt! :( Toivo alkoi olla mennyttä, mutta rohkaistuin kysymään eräältä naiskassalta muka "ohimennen", että "onkos se **** töissä? :)" Nainen vastasi, että eipä oo näkyny nyt iltavuorossa, mutta varmaan huomenna on!  Eli toivo elää!! :)) Pää pilvissä palasin kotiin hymyn (ja muumitikkarin) kera.

Tänään kyyläystäni rajoitti matka Ouluun, jonne lähdin kaheksan aikaan aamulla. Täällä on kuurojen kulttuuripäivät, joihin olen osallistunut katsojana ja mukavaa on ollut! Aamun aikainen herätys kuudelta ei tuntunut kovinkaan miellyttävältä, mutta onneks bussissa sai ees vähän aikaa levättyä. Sitten onkin katottu viittomakielisiä esityksiä tämä päivä silmät ristissä päiväkahdesta iltakahdeksaan.. Ei suotta mennyt muutama esitys ohi. Oulussa majailen erään kaverini luona, jonka ristin jo Oulun mummoksi (vaikka hän on minua nuorempi :D), koska hän kerkesi tuputtaa mulle ruokaa ainakin kahden ihmisen edestä. :P

Huomenna nenä suuntaa taas kohti Oulun kaupunginteatteria ja kulttuuririentoja, toivottavasti tällä kertaa pysyisi silmätkin kunnolla auki! Illalla olisi ehkä tarkoitus lähteä myös ainakin yhdelle ja kattomaan ja myötähäpeilemään Euroviisuja johonkin pubiin. :))

Tällaista Oulusa ja sunnuntaina takaisin Kuopioon ja maanantaina taas KAUPPAAN. Sit voinki mennä ihan selvästi oululaistuneena sanomaan söpölle kassapojalle: "Alakko nää mun kaa? <3"

P.S. Jos haluatte lisätietoa Oulun kulttuuripäivistä, niin tsekatkaapas täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti