lauantai 10. toukokuuta 2014

KIIRE KIIRE KIIRE!

Toukokuu on vaihtunut ja kesään on jäljellä enää vain kuukauden päivät! Blogihommat on olleet tauolla hetkisen, koska minulla on ollut koulujuttujen kanssa niin kiire, etten ole kerennyt tehdä mitään muuta. Joku jo täällä valittelikin eikö uusia päivityksiä ole enää tulossa.. On niitä! Kunhan ehdin.

Viime viikonloppu meni toisen kirjoituksen ääressä, kun kirjoitin päättöportfoliotani kuusi tuntia viime hetkellä sunnuntaipäivänä ja sainkin paniikkikirjoittamisella aikaan 11 sivua! Voi sitä tajunnanvirran määrää... Päässä surisi illalla niin pahasti, että tuntui taas vaihteeksi siltä kuin aivot halkeis. Kuuden tunnin paahtamisen jälkeen en ees saanu sitä aivotonta shaibaa valmiiks, koska ihana tietokoneeni teki temput ja kaikki meni plörinäks. Seuraavana yönä ei sitten paljon nukuttukaan, kun maanantai-aamuna koululla piti olla skarppina analysoimassa viime hetkellä tulkkausnäytteitä. Oivoi, päänsäryn määräääää!

Eilen kävin tulkkaamassa Kuopion Musiikkikeskuksella OIKEAA OOPPERAA!!!! Oli niin huikeeta ja onnistuttiin mun tulkkiparin kanssa niin hyvin. Oon meistä niin ylpeä! Noin 40 tuntia oopperaan tuli yhteensä harjoitella käyden harjoituksissa, kenraalissa ja itsekseen harjoitellen. Nyt sitten soikin seuraavat kaksi viikkoa ooppera-aariat päässä.

Rutistus ei lopu kuitenkaan tähänkään vaan nyt täytyy alkaa analysoimaan kaikkea mahdollista harjoitteluseminaaria varten, vertaisarvioida portfolioita ja miettiä omaakin esitystä. Palaan taas tämän urakan jälkeen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti