perjantai 30. toukokuuta 2014

Tennarityttö reissaa!

Ihana Helsinki näytti taas parhaimpansa minun siellä vieraillessa! Olin siis viikonloppuna Helsingissä ja palasin kylmään ja koleaan Kuopioon tiistaina. Onneksi helteet hellivät Helsingissä niin, että väriäkin tuli kasvoille ja kalpeille jaloille.

Lauantaina olin Helsingin Maailma Kylässä -festareilla töissä Vohvelibaarissa. Tekemistä riitti ja tuli syötyä paistamisen välissä muutama vohvelikin. Meillä oli supertiimi ja myyntiä tuli! Ihmisiä kävi ostamassa vohveleita mukavasti. Oli kiva viettää päivä vähän erilaisemmalla tavalla kuin normaalisti ja tutustua uusiin mahtaviin ihmisiin. :)

Raudat käy kuumina!
Festareiden lisäksi näin paljon mun kavereita ja serkkuja, jotka asuu Helsingissä. Aina kun käyn toisen Helsingin serkkuni luona, mukaan lähtee vaatteita! Tälläkin kertaa sain legginssit, caprit ja ihanan valkean kesäisen silkkitopin, joka pitikin heti laittaa päälle, koska ilma oli ihanan kesäinen. Kuvaa siitä tulee ehkä joskus myöhemmin. :)

Tiistaina näin erästä tulkkikollegaa, jonka kanssa lähdimme hieman kultturoimaan ja käväisimme Kiasmassa. Siellä oli Kiasman ja Marimekon yhteinen Kimpassa-näyttely ja oli kiva käydä taas pitkästä aikaa katsomassa hieman erilaista taidetta.

Karkkiruusu, nam!
Kiasmassa oli vaikka mitä erilaista! Yllä olevassa kuvassa näkyy irtokarkeista tehty ruusu! Karkit tuoksuivat ihanalle, mutta en olisi ikinä arvannut, että ruusu on tehty karkeista ellen olisi mennyt katsomaan sitä aivan läheltä. Ruusu oli suuren seinän kokoinen enkä saanut siitä oikein parempaa kuvaa, mutta kuten tästä kuvasta näkyy, se oli uskomattoman hieno.




Otin sieltä myös mukaan tämän hienon julisteen ja ajattelin etsiä sille sopivat kehykset ja laittaa seinälle. Nyt se on vielä suoristumassa ja mahdollisesti saatan laittaa sen seinälle ihan vain sinitarralla aluksi.


Helsingin reissun jälkeen lähdin suoraan yliopiston bileisiin ja seuraavana päivänä kävin vielä katsomassa Albatrossissa Karri Koiraa. Keikka oli hyvä, mutta kun on baarissa selvänä huomaa sen, millaisessa kunnossa kaikki muut ovat.. En tykännyt yhtään siitä tönimisestä ja muksimisesta ja mitta meinasi täyttyä aika monta kertaa. Kaiken lisäksi lähdin kotiin kahden kännibussilla, joka on nimityksensä arvoinen. Viereeni istui idiootti, joka veti repun takana salmaria, takanani oleva keski-ikäinen rouva alkoi räyhäämään kuskille kiroten ja nimitellen tätä ja päästyään pysäkille pahoinpiteli bussia ja näytteli keskaria kuskin perään sekä viimeisenä juuri ennen minun pysäkkiä bussista jäi pois nainen, joka oli oksentanut käsilleen. Oikeesti! Tätäkö tämä hieno suomalainen juhlinta on? Olin niin täynnä kaikkia, että pyyhälsin äkkiä kotiin ja petiin. Taidan pitää hieman taukoa kaikista kännikaloista ja baareista hetken. :D

Other people don't..
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti