lauantai 28. kesäkuuta 2014

H U I P P U A ! #8

Pari viikkoo sitten oli huikein sunnuntai aikoihin! Täällä kerroinkin jo siitä, että viikonloppuna saattaa tapahtua jotain jännää ja niin tapahtuikin. Tapasin nimittäin kaikkien aikojen idolini TEEMU SELÄNTEEN!!!!!! Teemu Selänne piti omaa kiekkoleiriään Vuokatissa ja mentiin isän ja veljen kanssa käymään siellä, jotta saataisiin Teemulta nimmarit omakätisesti. 18 vuotta sitten kävin myös tapaamassa Teemua, olin silloin iloinen 5-vuotias ja räpsäistiin kuva Teemun kanssa. Nyt 18 vuotta myöhemmin kävin pyytämässä samaiseen kuvaan Teemun nimmarin ja sen sain! Uutta kuvaa ei tosin ehditty ottamaan, koska Teemu oli kaukalossa ja nimmarinkin kävin pyytämässä häneltä vain pikaisesti.





Juhannus mulla sujui todella rauhallisissa merkeissä pelkästään kotona, mutta juhannuksen jälkeen käytiin sukulaismatkalla Tukholmassa. Oli ihanaa päästä laivalle pitkästä aikaa ja käydä myös päiväreissulla Tukholmassa. Maista ostin kaksi paitaa ja laivalta tuliaisia ja suklaata kotimatkalle.



Eilen pikkuveljeni tuli ensimmäistä kertaa käymään luonani Kuopiossa ja jäi yöksi! Käytiin kylpylässä Rauhalahdessa, katsottiin Autot 2 -elokuvaa sekä tänään leivoimme pullia ja kävimme tutustumassa Kuopion museoihin. Oli niin mukavaa sisaruslaatuaikaa pitkän tovin jälkeen. :)



Löysin muuten Iisalmesta eräs päivä roskalavalta vuoden 1913 Hufvudstadsbladetin! Mikä löytö, noin vanha sanomalehti ja aivan hyvässä kunnossa! Otin talteen ja vein sen äidilleni, hän tekee eräänlaisia tauluja vanhoista kirjoista ja lehdistä. Nyt vain odottelen taulutilaustani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti