keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Harrasta elämää

Herra siunatkoon teitä ja varjelkoon teitä. Herra kirkastakoon kasvonsa teille ja olkoon teille armollinen.

Ajattelin viimein tehdä tästä blogistani oman näköiseni ja kertoa teille siitä, milloin koin uskonnollisen herätykseni. Olin viime vuonna helluntalaisten Herättäjäjuhlilla, ja siel....
HETKINEN! Eihän tästä ole nyt mikään paasaamisblogi tulossa. Otetaanpas alusta.

En ole siis muuttumassa helluntalaiseksi ja tosiuskovaiseksi, mutta uskonnolliset rukoukset ovat pyörineet elämässäni tämän viikon noin 24/7. Koulussamme on huomenna hengellisten käännösten tentti, joten olen paukuttanut päähäni Herran siunausta, Isä meidän -rukousta, uskontunnustusta ja muita ehtoolliseen liittyviä rukouksia. Maanantaiyönä heräsin puoli kolmen aikaan ja päässäni pyöri "ISÄ MEIDÄN OMA TAIVAISSA. OMA VALTA TUODA. Siinä vaiheessa jo meinasin alkaa hakata päätä seinään, mutta tiistai-aamun Britney Spearsin laulujen soidessa päässäni ajattelin, että rukoukset eivät taidakaan olla niin paha juttu.

Nyt on siis harras tunnelma hallussa ja viittomat ojennuksessa, kun huomenna menen henkevöitymään ultimaalisesti! Luulen, että joko meidän koko luokka on muuttunut tosiuskovaiseksi tai sitten kirkosta eroaa liiaksi-tuputettuja-opiskelijoita. No, toivottavasti ei sentään. Sunnuntaihin asti harras tunnelmani jatkuu ja jos liikutte Iisalmen alueella, tervetuloa kuuntelemaan (ja katsomaan) tulkattuja lasten hengellisiä lauluja Pyhän Ristin kirkkoon klo 18.00! Siellä olen minä ja opiskelukaverini niitä tulkkailemassa. :) Jeee!

Muistakaa olla kiltisti!

1 kommentti: